Το ‘Σχολεία για Όλους’ παρουσιάζεται στο διεθνές σεμινάριο “The role of education in promoting learning to live together among migrant, refugee and host communities in Europe”

Την Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021, η συντονίστρια του προγράμματος “Σχολεία για Όλους- Συμπερίληψη Παιδιών Προσφύγων στα Ελληνικά Σχολεία”, Δώρα Κατσαμώρη, συμμετέχει ως ομιλήτρια στο πάνελ του διεθνούς σεμιναρίου με τίτλο “The role of education in promoting learning to live together among migrant, refugee and host communities in Europe”. Με αυτή της την ιδιότητα θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει την εμπειρία της από τη μέχρι τώρα πορεία του έργου καθώς και κάποια ποσοτικά και ποιοτικά δεδομένα  από τον πρώτο χρόνο εφαρμογής του προγράμματος.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η ανάπτυξη διαλόγου μεταξύ επαγγελματιών της εκπαίδευσης, διαφορετικών ιδιοτήτων και φορέων από όλο τον κόσμο σχετικά με τον ρόλο της εκπαίδευσης στην προώθηση της μάθησης και την ενδυνάμωση της αρμονικής συνύπαρξης μεταξύ των κοινοτήτων μεταναστών, προσφύγων και κοινοτήτων υποδοχής στην Ευρώπη.

Το διαδικτυακό σεμινάριο διοργανώνεται ως μέρος της πρωτοβουλίας “Εthics Education” του οργανισμού Arigatou International. 

Περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο και τη δωρεάν εγγραφή  εδώ.