O Κουρός Νουρμοχαμαντί Μπαϊγκί αριστούχος στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις

Θαυμασμός και περηφάνεια για τον μαθητή του Πρότυπου Γενικού Λυκείου Μυτιλήνης που διακρίθηκε

Όλα τα μέλη της ομάδας του ΄Σχολεία Για Όλους’ είμαστε πολύ περήφανα για τον Κουρό Νουρμοχαμαντί Μπαϊγκί, τον μαθητή του Πρότυπου Γενικού Λυκείου Μυτιλήνης, που αρίστευσε στις φετινές πανελλήνιες και θα φοιτήσει στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Το σχολείο ανήκει στο δίκτυο του Σχολεία Για Όλους – Συμπερίληψη Παιδιών Προσφύγων στα Ελληνικά Σχολεία από την αρχή της σχολικής χρονιάς 2021. Ο Κουρός παρευρέθηκε στο Συνέδριο του Σχολεία Για Όλους στις 20 Ιουνίου, εκπροσωπώντας το Πρότυπο Γενικό Λύκειο Μυτιλήνης. Παραλαμβάνοντας το βραβείο εκ μέρους του σχολείου του μοιράστηκε δυο λόγια για την εμπειρία του στο σχολείο και στο έργο: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Δεν ξέρετε τι σημαίνει αυτό για εμένα που ζούσα όλα αυτά και ήμουν πρόσφυγας σε αυτές τις τάξεις». Συγχαρητήρια στο μαθητή, τη σχολική και ευρύτερη κοινότητά του!

Είμαστε περήφανοι για το έργο των σχολείων του δικτύου μας και συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για τη συμπεριληπτική εκπαίδευση ώστε τέτοια επιτεύγματα να γίνουν καθημερινό φαινόμενο!

Δημοσίευμα στον τοπικό τύπο.